Bitcoin extracție

Tranzactionare BITCOIN CFD | XTB

bitcoin extracție unicode bitcoin

China este cea mai mare piaţă mondială în ceea ce priveşte calculatoarele concepute pentru a extrage moneda Bitcoin şi alte criptomonede, în ciuda faptului că astfel de activităţi se situau anterior într-o zonă gri, din punct de vedere al reglementărilor.

Comisia pentru Dezvoltare şi Reformă Naţională The National Development and Reform Commission - NDRC a declarat că doreşte să consulte opinia publică în legătură cu lista revizuită a sectoarelor industriei pe care comisia urmează să le încurajeze, restricţioneze sau să le elimine.

bitcoin extracție faceți bani cu bitcoin trade

Comisia susţine că activităţile propuse pentru eliminare fie sunt ilegale, fie sunt nesigure, fie bitcoin extracție o risipă de resurse, fie poluează mediul. Nu a fost stipulată o dată sau un plan pentru cum vor fi oprite extracţiile de Bitcoin, fapt ce indică imposibilitatea amânării acestor acţiuni, potrivit documentului.

Sectorul criptomonedelor a fost examinat intens în China, începând cu anulcând autorităţile de reglementare au început să interzică ofertele monetare iniţiale şi să închidă companiile ce facilitau schimburile comerciale de criptomonede.

bitcoin extracție cum de a depune bitcoin în portofel

Marţi, Bitcoin se tranzacţiona la 5.

Utilarticole