Bitcoin gst

Telcoin - pret, convertor, istoric și alte statistici

Add to Watchlist Ce este Telcoin?

Telcoin TEL este un jeton ERC dezvoltat pe bitcoin gst Ethereum pentru a fi acceptat și utilizat de operatorii de telecomunicații din întreaga lume. Oferta totală de Telcoin este de miliarde.

bitcoin gst

Aprovizionarea relativ mare rezolvă problema tratării numerelor după ce punctele zecimale, cum ar fi 1 satoshi, au purtat 7 zerouri în spatele ei. În cea mai mare parte a tranzacției financiare, există maximum 2 numere după zecimală, iar Telcoin se va opri, de asemenea, la 2 cifre după zecimală, adică 0, Industria telecomunicațiilor a devenit micro-bănci, oferind clienților posibilitatea de a plăti folosind telefoanele lor mobile.

bitcoin gst

Telcoin vizează operatorii de telecomunicații pentru a le utiliza pentru tranzacțiile financiare cu clienții lor și cu alți operatori din întreaga lume. Este deținut de Telcoin Pte Ltd Singapore. Majoritatea membrilor echipei sunt din Japonia.

bitcoin gst

Echipa este formată din dezvoltatori, cercetători, servicii pentru clienți, juridici, manageri de conturi bitcoin gst persoane de marketing. Echipa este formată din 9 membri și 6 consilieri selectați.

Scopul Telcoin este de a oferi adoptarea în masă a activelor criptografice prin depășirea celor trei puncte de fricțiune, adică încredere, acoperire și cunoașterea conformității clienților dvs.

Prin parteneriatul cu operatorii de telecomunicații și distribuirea Telcoin prin intermediul acestora, aceste probleme sunt rezolvate.

  1. GrEarn (GST) Price to USD - Live Value Today | Coinranking
  2. Trustul winklevoss bitcoin
  3. W tym stopniu, lokalne banki i operatorzy kryptowaluta będzie miał grunt szans dla przedsiębiorstw finansowych w Australii.

Utilarticole