Bitcoin helsinki, Pe aceeași temă

Bitcoin 2-way ATM

bitcoin helsinki btc eur schimb

Finlanda nu știe cum să stocheze aproximativ 2. Monedele respective valorau aproape 40 de milioane de dolari pe 18 decembriecând bitcoin a atins un nivel maxim, dar în prezent valoarea acestora a coborât la circa 22,8 milioane de dolari, scrie News. Recomandările guvernului finlandez făcute publice marți arată clar că autoritățile nu au voie să le stocheze pe platformele virtuale de tranzacționare.

bitcoin helsinki cum să începeți să câștigați bitcoin

În schimb, trebuie să le stocheze în afara Internetului, potrivit documentelor obținute de Bloomberg. Noile recomandări mai stipulează că autoritățile nu pot trata bitcoin sau alte monede virtuale la fel ca o valută obișnuită. Este un activ care nu poate fi utilizat sau acceptat ca mijloc de plată sau ca investiție, potrivit documentului Trezoreriei.

bitcoin helsinki placa forex

Monedele virtuale confiscate de statul finlandez pot fi convertite bitcoin helsinki euro după ce o decizie judecătorească referitoare la confiscarea lor devine definitivă.

Vânzarea acestora trebuie să aibă loc prin licitații publice și nu pe platformele comerciale, care pot fi nesigure sau lipsite de transparență, se mai arată în document.

bitcoin helsinki detector bitcoin

Afla mai multe despre.

Utilarticole