Bitcoin praga

Romania: plata cu bitcoin este acceptata de 47 de magazine din 17 localitati

Hackeri din lumea intreaga s-au reunit intr-un congres la Praga: Doresc o ''societate paralela'' si plati in Bitcoin Foto: Arhiva Pixabay Hackeri din lumea intreaga, reuniti bitcoin praga congres bitcoin praga la Praga, au salutat, vineri, adoptarea noilor criptomonede ca instrument ce permite oamenilor sa iasa din canoanele vietii moderne si sa se indrepte spre o "societate paralela" mai libera.

bitcoin praga

Guvernele lumii utilizeaza de aproximativ un secol pasapoarte pentru a-i marca pe oameni, pentru a le fura datele si pentru a-si spori propria putere, au adaugat ei. El sugereaza oamenilor sa se mute intr-o tara mai liberala decat a lor, n. Iar ele ne-au adus arta, stiinte, geometrie, teatru Nick Middleton, geograf, scriitor si profesor la Universitatea Oxford, a citat comunitatile nomade ca exemplu pentru o societate paralela, separata de "comunitatile sedentare care domina planeta".

bitcoin praga

Nu pot sa ii controleze, sa ii taxeze, dar este la fel de adevarat si faptul ca este dificil le educi copiii", a mai spus Nick Middleton. Laudand criptomonedele ca instrument de eliberare a oamenilor, Paul Rosenberg a afirmat ca bitcoin, una dintre principalele teme ale congresului, este pe cale sa devina "o poveste de succes". Sambata, 05 Octombrieora Articol citit de ori Cele mai citite.

bitcoin praga

Utilarticole