Bitcoin răscumpărare.

JBS recunoaşte că a plătit hackerilor o răscumpărare de 11 milioane de dolari

aliexpress acceptă bitcoin piers morgan bitcoin comerciant

Atac ransomware la Primăria din Liege. Serviciile online sunt paralizate, hackerii cer răscumpărare în bitcoin Dată publicare: Autor: Mihai Niculescu Shutterstock Un atac informatic a paralizat activitatea primăriei din Liege.

bitcoin broker salariu btc 2021 taie meritul

Același virus de tip ransomware care a afectat și activitatea unor spitale a criptat și baza de date a municipalității. Infractorii cibernetici cer o răscumpărare în bitcoin pentru restaurarea datelor.

Serviciile online ale primăriei sunt paralizate de luni în urma atacului, potrivit postului RTBF, preluat de news.

Aceasta este o întrebare ce de multe ori creează confuzie. Uite o explicaţie rapidă!

Un mesaj de alertă a fost afişat pe site-ul oficial al Primăriei din Liège, Belgia, în care se precizează care sunt serviciile afectate de atacul cibernetic ransomware. Citește și Starea Civilă, care eliberează și certifcate de căsătorie, naştere, deces nu poate emite documente, iar serviciul destinat străinilor sau călătoriilor sunt de asemenea afectate.

volumul de tranzacționare cme bitcoin cum se convertesc btc la eth în gdax

Și alte servicii pot fi afectate, a precizat municipalitatea. Este vorba despre acelaşi program folosit anterior într-un atac vizând sisteme informatice ale unor spitale din regiunea Liège, arată sursa citată.

URGENT🚨The Last BITCOIN CRASH Is Finally Here! How Low!?

Cel mai probabil, virusul a ajuns în sisteme dintr-un mail infectat, dar o bitcoin răscumpărare chetă va stabili exact toate circumstanțele. Sursa: Pro TV.

Utilarticole