Bitcoin schwab

Charles Schwab este gata să ofere Bitcoin

Asta e ceea ce Blocul raportat acum bitcoin schwab zile.

bitcoin schwab

Nu ar fi o investiție uriașă, ca cea a Tesla or MicroStrategy. În schimb, Charles Schwab Bitcoin schwab ar putea lansa un platforma de brokeraj, probabil un schimb, folosind tehnologia unui partener deja experimentat în sectorul criptomonedelor. În prezent, gestionează 6.

bitcoin schwab

De asemenea, are fonduri și ETF-uri de Printre serviciile de investiții care urmează să fie oferite clienților săi, acum are în vedere includerea criptomonedelor.

Ar face acest lucru cu o platformă de cumpărare și vânzare a criptomonedelor lansat până la sfârșitul anului De fapt, potrivit Jurnalul Du Coin, Charles Schwab nu ar fi nou pentru criptomonede, deoarece le-a oferit deja clienților săi posibilitatea de a face investiții criptografice în CME și Grayscale.

A fost juriu la cea de-a doua ediție a Festivalului de film Riobamba Kunturñawi.

Alb-negru, pe de altă parte, gestionează fonduri de criptomonede și are în prezent active de 37 de miliarde de dolari sub control împărțite între mai multe fonduri de criptare. Pe scurt, se pare că un alt gigant se gândește să ofere servicii de criptomonedă clienților săi, în special clienților instituționali.

bitcoin schwab

Acest lucru confirmă faptul că cererea pentru astfel de servicii crește în urma creșterii prețului Bitcoin. Investitorii instituționali, spre deosebire de investitorii cu amănuntul, caută un serviciu mai asemănător cu serviciile tradiționale decât riscurile pe care le-ar asuma atunci când gestionează un portofel de criptomonede.

Charles Schwab ar putea să-i ajute oferind un custode cripto care să răspundă acestei nevoi.

Utilarticole