Bitcoin wright.

bitcoin wright

Admițând acest lucru, Wright pune bitcoin wright multor ani de speculații despre cine este autorul ideii care stă la baza sistemului banilor digitali, scrie News.

Wright a furnizat o probă tehnică pentru a-și susține revendicarea, folosind monede despre care se știe că sunt deținute de către creatorul Bitcoin. Membri marcanți ai comunități Bitcoin și echipa de bază de dezvoltatori au confirmat revendicarea lui Wright.

Într-o întâlnire cu BBC, Wright a semnat digital mesaje folosind chei criptografice create în primele zile ale dezvoltării bitcoin.

bitcoin wright

Cheile sunt indisolubil legate de porțiuni din bitcoin despre care se știe că au fost create sau extrase de către Satoshi Nakamoto. Celebrul criptograf Hal Finney a fost unul dintre inginerii care au ajutat la transformarea ideilor bitcoin wright Wright în protocolul Bitcoin, a spus el. Wright a anunțat că intenționează să dea publicității informații care le vor permite și altora să verifice, din punct de vede criptografic, că el este Satoshi Nakamoto.

English Actualizat acum Pretinsul creator al bitcoin bitcoin wright în instanță recuperarea unor criptomonede în valoare de 4 miliarde de lire sterline Vineri, 14 maiActualitate Internaţional Craig Wright pretinde ca a creat bitcoin Foto: Captura video Craig Wrightun inginer australian în știința calculatoarelor care pretinde că a creat bitcoin, a intentat o acțiune în instanță la Londra împotriva a 16 dezvoltatori de software pentru a încerca să obțină bitcoini în valoare de 4 miliarde de lire sterline, relatează The Guardian. Wright pretinde că a pierdut cheile de criptare când rețeaua de calculatoare de la domiciliul său a fost țintită de hackeri în luna februarie a anului trecut, cazul fiind încă anchetat de poliție. Afirmața sa este puternic contestată. Australianul, care locuiește în Marea Britanie cu soția sa și cei trei copii ai lor, pretinde în reclamația depusă în instanță că dezvoltatorii și-au încălcat datoria de a acționa în interesul proprietarului de drept al monedei digitale.

Jon Matonis, un economist și unul dintre directorii fondatori bitcoin la jumătate de jumătate 2021 Bitcoin Foundation, s-a declarat convins că Wright este cine afirmă că este "În timpul sesiunii de dovedire de la Londra, am avut oportunitatea să examinez date pertinente din trei puncte de vedere distincte: criptografic, social și tehnic", a declarat Matonis.

Dezvăluindu-se, Wright speră să pună capăt speculațiilor de presă despre identitatea lui Satoshi Nakamoto.

bitcoin wright

The New Yorker, Fast Company, Newsweek și multe alte organizații media au efectuat anchete îndelungi în căutarea creatorului Bitcoin și au prezentat numeroase persoane drept candidați. În decembriedouă reviste - Wired și Gizmodo - l-au prezentat pe Wright drept candidat, după ce au primit documente despre care se crede că au fost furate și care au dezvăluit implicarea sa în proiect.

  • Trader bitcoin gold
  • Pagina inexistenta

La scurt timp după publicarea acestor informații, autoritățile din Australia au descins la locuința lui Wright. Biroul australian pentru impozitare ATO a bitcoin wright că descinderea era legată mai degrabă de o îndelungată anchetă cu privire la plata unor impozite decât de Bitcoin. Întrebat în legătură cu această descindere, Wright a răspuns că bitcoin wright cooperează deplin cu ATO. Materialele de presă publicate în decembrie au determinat și alți jurnaliști, dar și pe alții, să-l urmărească atât pe el, cât și persoane pe care le cunoaște, a adăugat Wright.

Nu este din cauză că am ales așa", a spus el, adăugând că nu intenționează să devină figura centrală a monedelor bitcoin.

Nu vreau bani, nu vreau faimă, nu vreau să fiu adorat. Vreau doar să fiu lăsat în pace", a subliniat el.

bitcoin wright

Monedele bitcoin sunt acceptate în prezent ca metodă de plată pentru o vastă varietate de bunuri și servicii - de la transferuri internaționale de fonduri și până la răscumpărări pentru date criptate de viruși informatici. În prezent, 15,5 milioane de bitcoin se află în circulație.

bitcoin wright

Fiecare valorează aproximativ de dolari lire sterline sau aproximativ de euro. Satoshi Nakamoto ar fi acumulat aproximativ un milion de bitcoin.

Afla mai multe despre.

bitcoin wright

Utilarticole