Btc dsp

btc dsp

btc dsp

Am pornit de la 1 centru în care se prelucrau probele şi, după o muncă susţinută de aproape 5 luni, am ajuns la peste de centre de testare evaluate şi încluse în program.

Dorim o creştere a numărului de puncte de testare şi o intensificare a activităţilor. Pentru realizarea plăţilor este necesar ca reprezentanţii DSPMB să solicite deschiderea liniei de finanţare.

btc dsp

Pentru această sumă au fost depuse documente justificative. Având în vedere aceste aspecte, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a cerut directorului general pentru asistenţă medicală şi sănătate publică din cadrul MS, în subordinea căruia se află direcţiile de sănătate publică să înceapă de urgenţă demersurile pentru finanţarea solicitărilor şi să ia măsurile necesare pentru urgentarea finanaţării activităţii de testare de la nivelul unităţilor medicale din Capitală.

De asemenea, Nelu Tătaru l-a desemnat pe secretarul de stat col medic Ionel Btc dsp Oprea să preia, în cadrul atribuţiilor ce le deţine la nivelul MS, coordonarea activităţii Direcţiei de Sănătate Publică Btc dsp până la remedierea deficienţelor constatate la nivelul acestei instituţii.

btc dsp

Ministrul Sănătăţii a solicitat secretarului de stat şi continuarea evaluării activităţii acestei instituţii demarată de echipa condusă de directorul general Bogdan Nica.

Utilarticole