Coandesk bitcoin, Header - user

coandesk bitcoin

Integrarea criptomoedas în industria serviciilor financiare existente poate stimula sentimentul în ciuda episoadelor frecvente de volatilitate a prețurilor Luni, CoinDesk a raportat că Bitwise Asset Management, o firmă de investiții în criptografie cu active sub administrare de 1,2 miliarde de dolari, a strâns 70 de milioane de dolari la o evaluare de de milioane de dolari.

coandesk bitcoin cipru bitcoin schimb

Mai mulți giganți ai fondurilor speculative, cum ar fi Stanley Druckenmiller și al treilea punct al LLC al lui Daniel Loeb, au participat la coandesk bitcoin de finanțare din seria B a Bitwise. Crypto își face treptat drumul în universul cu mai multe active, dovadă a planurilor Bitwise de a crește și a construi legături cu firmele de consultanță financiară.

coandesk bitcoin bitcoin diagrama de preț de la început

În plus, săptămâna trecută State Street, o bancă custodie americană care gestionează active de 40 de miliarde de dolari, a lansat o divizie de criptomonede. Dar aceste evoluții instituționale vor necesita timp, având în vedere obstacolele de reglementare și ritmul predominant al adoptării.

Will Bitcoin Become the Currency of the World? - CoinDesk Interview

Deocamdată, comercianții și analiștii așteaptă un catalizator pentru creșterea sau scăderea prețurilor de criptare. Potrivit analiștilor de la JPMorgan, această coandesk bitcoin de dominație este încă destul de scăzută, ceea ce este un semn de bearishness.

Main navigation

Alții consideră că stabilizarea recentă a ratei de dominație este un semn de alcatuire. După o rotație inițială a capitalului de la altcoin la bitcoin, ne așteptăm ca bitcoinul să continue să se consolideze lateral până când recompilarea este completă, începe deficitul și se întâmplă prețul ", a spus Ehrlich Creșterea contractelor futures Bitcoin deschise Futures-urile bitcoin remarcabile au crescut la un coandesk bitcoin maxim de o lună, sugerând o revenire a activității speculative în jurul criptomonedei după o serie de titluri pozitive care par să fi stabilizat piața.

Valoarea agregată în dolari a dobânzii deschise - contracte futures bitcoin tranzacționate, dar nedecontate - a crescut la 13,1 miliarde de dolari, cea mai mare din 19 mai, arată datele Skew.

Luna trecută, dobânda deschisă a fost cuprinsă între 10,5 miliarde dolari și 13 miliarde dolari.

ŞTIRILE ZILEI

Pozițiile deschise în futures bitcoin cresc până la maximum 1 lună. Coandesk bitcoin timp, cercetările Glassnode arată că vânzările pe termen scurt la viitorul bitcoin apar atunci când rata de finanțare perpetuă devine negativă în timpul consolidării de luna trecută.

coandesk bitcoin bitcoin demografic

Decontări scurte în viitor vs. Algorand blockchain obține o rețea furnizată de furnizorul de infrastructură fintech Six Clovers.

Bitcoin încearcă să rămână peste 40 de dolari

Rețeaua va utiliza stablecoins complet reglementate pentru a conecta băncile, comercianții și furnizorii de plăți pentru a face tranzacții în întreaga lume. Sygnum Bank of Switzerland lansează custodia și tranzacționează pe o gamă de jetoane de finanțare descentralizată DeFiinclusiv aave, aragon, curve, maker, synthetix, uniswap și rețea de 1 inch.

coandesk bitcoin best bitcoin dice

Verificați căsuța de e-mail sau dosarul de spam pentru a vă confirma abonamentul. Prin înscriere, sunteți de acord cu Termenii și condițiile noastre și Politica de Confidențialitate.

Utilarticole