Ebay bitcoin,

EBay se gandeste serios sa integreze moneda virtuala Bitcoin in PayPal

Clotilde Armand, plângere penală către șefa ADP Sector 1 Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu "lunile urmatoare", tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin, devenind cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de servicii, relateaza Bloomberg.

In lunile urmatoare vom permite comerciantilor sa accepte moneda virtuala", ebay bitcoin declarat Bill Ready, presedintele Braintree, procesatorul de plati online al EBay.

ebay bitcoin bitcoin tranzacționarea stocurilor

EBay, cea mai mare piata de comert din lume si cel mai mare operator de plati pe internet, devine astfel cea mai importanta companie care accepta moneda virtuala.

Mutarea ar putea permite celor de milioane de clienti inregistrati ebay bitcoin PayPal sa faca tranzactii cu bitcoin. Initial, tranzactiile cu bitcoin vor putea fi efectuate doar de utilizatorii serviciilor oferite de Braintree.

ebay bitcoin btc wikipedia

Procesatorul de plati online a fost achizitionat anul trecut de EBay, pentru milioane de dolari. Daca are succes, milioane de retaileri vor accepta de facto moneda virtuala peste noapte", afirma Gil Luria, analist al Wedbush Securities.

ebay bitcoin snt btc

Lansata official inmoneda virtuala bitcoin a inceput sa fie folosita la scara mai larga abia in Aproximativ Multi analisti sunt insa sceptici in privinta viitorului monedei virtuale, avertizand asupra riscurilor pe care le presupune utilizarea bitcoin, precum fluctuatii semnificative ale valorii acesteia, sau probleme legate de securitate.

Pretul unui bitcoin a fluctuat in acest an intre si de dolari. Mai mult de jumatate din cei de investitori si analisti intervievati de Bloomberg la cel mai recent sondaj au declarat ca tranzactiile cu bitcoin nu sunt sustenabile, iar moneda este prea instabila.

ebay bitcoin convertor usd la btc

Ce determină marile fluctuații de preț ale criptomonedelor Despre autor Wall-Street. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.

ebay bitcoin bitcoin manager

În plus, Wall-Street. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

ebay bitcoin insider trading bitcoin

Utilarticole