Rbi bitcoin. ŞTIRILE ZILEI

Băncile importante renunță la criptomonede: motivul din spatele deciziei

Bătălia criptografică din India răstoarnă cel mai mare schimb criptografic din țară … Zebpay, cel mai mare schimb de criptomonede din India, a fost închis.

rbi bitcoin bitcoin israel

Potrivit unei postări pe blog, compania menționează dificultăți din cauza restricțiilor recente care înăbușă activitățile criptografice. Decizia lui Zebpay de a închide bursa urmează interzicerii la nivelul întregii industrii de către Banca de rezervă a Indiei, banca centrală a țării.

În aprilie, RBI a oprit efectiv băncile să facă afaceri cu orice serviciu financiar sau schimb valutar. În acest moment, nu reușim să găsim o modalitate rezonabilă de a desfășura activitatea de schimb de criptomonede. Drept urmare, ne oprim activitățile de schimb.

Acest lucru a fost anunțat într-un mesaj pe pagina oficială de Tweeterastfel că nu vor mai accepta depozitele în monede virtuale. Paytm Payments Bank Ltd nu mai acceptă schimburi de criptomonede. Paytm Payments Bank nu a anunțat oficial încetarea suportului pentru schimbul de criptomonede pe platforma sa. De asemenea, nu a clarificat motivul poziției sale.

Nu vor fi acceptate noi comenzi până la o notificare ulterioară. Încrederea ta a fost pilonul forței noastre.

rbi bitcoin site- uri bitcoin de încredere

Mai mulți cripto-jucători importanți din India au dus RBI în fața instanței pentru a răsturna represiunea pe scară largă, dar amânările în curs de desfășurare de către instanță pentru a afla cazurile încep să sângereze schimburile uscate, înăbușind operațiunile de zi cu zi și provocând temeri că lipsa oportunității înseamnă instanțele nu vor pronunța în cele din urmă o hotărâre în favoarea schimburilor.

De fiecare dată când prețurile cresc, investitorii care stăteau pe gard și erau sceptici intră în ecosistem.

rbi bitcoin etoro retrage bitcoin

La acea vreme, autoritățile au început să bată schimburile indiene, creând tensiunea inițială și divizarea între autoritățile de reglementare guvernamentale și întreprinderile rbi bitcoin.

Oficialii fiscali au început anchetele colectarea impozitelor de la burse și investitori, determinând primul val de consumatori criptografici să caute schimburi descentralizate de la egal la egal.

Urmariți-ne pe Facebook Bitcoin technology seminar ppt de noi pe Telegram Urmăriți-ne pe Twitter La scurt timp după aceea, Ministerul Finanțelor a condamnat monedele virtuale prin emiterea unui afirmație.

rbi bitcoin bos btc

De asemenea, acestea nu au curs legal. Prin urmare, VC-urile nu sunt valute.

rbi bitcoin risc sistematic de bitcoină

Cu toate acestea, nu există un atribut fizic acestor monede. Guvernul sau Banca de rezervă a Indiei nu au autorizat niciun VC ca mijloc de schimb.

rbi bitcoin cumparare actiuni bursa

Mai mult, Guvernul sau orice rbi bitcoin organism de reglementare din India nu a acordat licență nicio agenție pentru a lucra ca schimb sau orice alt tip de intermediar pentru niciun CV. Persoanele care se ocupă de acestea trebuie să ia în considerare aceste fapte și să se ferească de riscurile pe care le implică tranzacționarea cu CV.

The Author has not filled his profile.

Utilarticole