Sua crypto,

Fondatorul român al firmei de tranzacţii cu bitcoin va fi extrădat în SUA. Decizia e definitivă

Trebuie menţionat că autorităţile nu au acuzat Binance de încălcarea legii la acest moment, conform surselor publicaţiei americane.

sua crypto

Compania este condusă de Changpeng Zhao, un executiv cunoscut în lumea de tehnologie care promovează constant piaţa criptomonedelor şi care a reuşit să depăşească celelalte exchange-uri din lume în ultimii patru ani, în contextul în care Binance a fost fondată în Firma a operat majoritar dincolo de lungul braţ al autorităţilor de reglementare, acesta fiind cazul cu majoritatea jucătorilor din această industrie.

Compania a fost înfiinţată în Insulele Cayman şi are un birou în Singapore, însă nu are un sediu corporate central.

CAÇA AO BITCOIN: ESSE É O FIM DA MAIOR CRIPTOMOEDA?

Totodată, firma de criminalistică specializată în blockchain Chainalysis — care are în portofoliul de clienţi şi agenţii federale americane — a concluzionat anul trecut după ce a analizat o serie de sua crypto că prin Binance au trecut mai multe fonduri legate de activităţi criminale decât prin orice altă platformă de exchange.

Am muncit din greu să construim un program solid de conformitate n.

În ce state din SUA este aplicația Crypto.com disponibilă?

Lista exchange-urilor mari utilizate de români mai cuprinde nume precum Kraken, Coinbase, Bitstamp sau KuCoin. Care sunt temerile americanilor Oficialii americani şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la utilizarea criptomonedelor ca paravan pentru tranzacţii ilegale, de la jafuri şi până la trafic de droguri.

sua crypto

Totodată, autorităţile se tem că mai mulţi americani care au făcut mici averi sua crypto intermediul criptomonedelor încearcă să evite plata taxelor aferente. Americanii s-au confruntat luna aceasta cu atacul cibernetic asupra transportatorului Colonial Pipeline, un eveniment care a perturbat alimentarea cu combustibil pentru mai multe state din estul ţării.

sua crypto

Atacul a fost unul de tip ransomware, iar hackerii au primit aproape 5 milioane de dolari drept recompensă, sub formă de criptomonede, potrivit Bloomberg. Trebuie menţionat că nu se cunoaşte cu exactitate scopul investigaţiei lansate de Fisc şi Departamentul de Justiţie, şi nu toate anchetele de acest tip se concluzionează cu acuzaţii.

sua crypto

Utilarticole