Waves btc

Valuri schimbă, cumpără bitcoin, cardano și ethereum

waves btc

La acest moment suntem în așteptarea următoarei mișcări care sa ne permită intrarea în trades "confirmate". Volum : mișcarea de sale a fost însoțită de volum puternic, situație ce a dus BTC din zona Aici a petrecut foarte putin waves btc deoarece probabil au intervenit foarte multe ordine de cumpărare plasate în aceasta zona. Imediat câteva ore am văzut o revenire spectaculoasa pana în zona RSI - ul a ajuns în zona oversold pe daily, aștept sa văd formarea unei divergente bullish inainte de a intra în noi trades long.

MACD -ul confirma suplimentar puterea vânzării și se afla în acest moment sub mediana prețului mediu de mișcare.

waves btc

Elliott waves count ne indica prezenta a doua scenarii pe daily, partea buna e ca amândouă merg spre aceeași direcție pe termen scurt intraday. Confirmare peste În acest caz la acest moment ne situam în wave 7 și mai urmează wave 8 în contratrend în sus și finalul wave 9 în jos pana în zona Fibonacci de la Confirmare sub În ambele scenarii, fie ca asistam la wave 7 sau corectiv B, acestea reprezintă scăderi de preț azi.

waves btc

Dacă vom avea o închidere daily sub Dacă în schimb observam o revenire deasupra nivelului de In alta ordine de idei DXY pare sa proiecteze o revenire, situație ce poate reprezenta o confirmare a scenariului corectiv BTC. Pentru mai multe informații despre piața cripto și includere în canalul de live trades cryptorobeducates. Dacă vrei sa înveți sa faci trades corect, iti recomand cursul de trading criptomonede.

waves btc

Informatiile cuprinse in prezentul raport sunt transmise in scop educational. Ele NU reprezinta in niciun caz waves btc sub orice forma o obligatie de a investi.

waves btc

Realizarea waves btc tranzactii in piata criptomonedelor este o activitate ce presupune riscuri majore si daca nu actionati mai ales in baza propriei voastre analize este foarte probabil si mai mult decat posibil ca veti pierde banii investiti.

Utilarticole