Btc mcdonalds. Locurile în care McDonald’s deschide 50 de restaurante noi și angajează 20.000 de persoane

McDonalds testează deja comenzile și plățile prin intermediul aplicației sale

btc mcdonalds

E-mail Lumea aplicațiilor este aproape nelimitată. Puține companii sau servicii nu au o aplicație mobilă astăzi și companiile au realizat că cu cât este mai ușor să îndeplinească sarcinile tipice de cumpărare și btc mcdonalds printr-o aplicație, cu atât ajung să obțină mai mulți bani.

btc mcdonalds

Pe de altă parte, avem aplicația Telepizza, care ne permite să plasăm comenzi atât acasă, cât și să colectăm. Asta vrea McDonald's, asta testează deja o platformă de comandă și plată prin intermediul aplicației sale.

btc mcdonalds

Realitatea este metatrader 4 bitcoin grafic au fost printre primii care au inclus panouri în care puteți plasa propria comandă fără a face coadă și a plăti cu cardul, în Spania lucrează deja de mai bine de doi ani. Cu toate acestea, este timpul să facem un pas mai departe pentru a btc mcdonalds fi lăsați în urmă de concurență.

btc mcdonalds

Compania care a devenit faimoasă servind hamburgeri testează această tehnologie în anumite locații specifice din Statele Unite ale Americii, cu toate acestea, este de așteptat să se extindă în Australia, Canada, Franța și Regatul Unit în această lună a lunii noiembrie. Până în intenționează să aibă peste Din McDonald's lucrează la această tehnologie, așa cum a comunicat CEO-ul său, Steve Easterbrok, anul trecut și care confirmă testele acestuia pe teritoriul european.

Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială.

Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici. Calea completă către articol: Știri despre gadgeturi » General » McDonalds testează deja comenzile și plățile prin intermediul aplicației sale S-ar putea să te intereseze Fii primul care comenteaza.

Utilarticole