Dailyfx btc

Criptomonedele, în cădere liberă. Piața a pierdut aproape jumătate din valoare în ultima săptămână

Publicat: Actualizat: Fluctuații mari pe piața criptomonedelor Shutterstock imagine ilustrativă Piața criptomonedelor a suferit o cădere bruscă miercuri, iar capitalizarea de piață a activelor digitale a ajuns la 1,35 trilioane de dolari, în scădere față de maximul de 2,56 trilioane de dolari, atins pe 12 mai, potrivit datelor CoinMarketCap.

dailyfx btc

Scăderea a fost declanșată Bănca Populară din China, care a anunțat că instituțiile financiare nu pot folosi active digitale ca formă de plată. Bitcoin încă nu și-a revenit după tweetul lui Elon Musk legat de preocupările climatice, care a trimis valuri de șoc în ecosistemul activelor digitale.

dailyfx btc

John Wu, președintele Ava Labs, echipa din spatele sistemului Avalanche, a menționat, la rândul său, că știrile recente, precum China și Musk, sunt doar scuze pentru mișcările puternice și nu cauza reală. Capitalizarea pieței criptomonedelor a atins 2 trilioane de dolari pentru prima dată pe dailyfx btc aprilie, dublându-și valoarea în doar trei luni.

dailyfx btc

Citește și: Paradisul exotic unde totul se va putea plăti cu Bitcoin. Insula este destinația preferată de vacanță a vedetelor sursa: Mediafax Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

dailyfx btc

Utilarticole