Demonstrează bitcoin.

demonstrează bitcoin

English Actualizat acum Pretinsul creator al bitcoin cere în instanță recuperarea unor criptomonede în valoare de 4 miliarde de lire sterline Vineri, 14 maiActualitate Internaţional Craig Wright pretinde ca a creat bitcoin Foto: Captura video Craig Wrightun inginer australian în știința calculatoarelor care pretinde că a creat bitcoin, a intentat o acțiune în instanță la Londra împotriva a 16 dezvoltatori de software pentru a încerca să obțină bitcoini în valoare de 4 miliarde de lire sterline, relatează The Guardian.

demonstrează bitcoin

Wright pretinde că a pierdut cheile de criptare când rețeaua de calculatoare de demonstrează bitcoin domiciliul său a fost țintită de hackeri în luna februarie a anului trecut, cazul fiind încă anchetat de poliție.

Afirmața sa este puternic contestată. Australianul, care locuiește în Marea Britanie cu soția sa și cei trei copii ai lor, pretinde în reclamația depusă în instanță că dezvoltatorii și-au încălcat datoria de a acționa în interesul proprietarului de drept al monedei digitale.

Bitcoin, care a atins un preț record de aproape Citește și:.

demonstrează bitcoin

Utilarticole