Noul bitcoin, Bitcoin nu este singură. O altă criptomondedă a stabilit un nou record

Bitcoin nu este singură. O altă criptomondedă a stabilit un nou record

Dar altele vin tare din spate.

Aceasta este o întrebare ce de multe ori creează confuzie. Uite o explicaţie rapidă! Elemente de bază pentru un utilizator nou Ca utilizator nou, poți începe să folosești Bitcoin fără să înţelegi detaliile tehnice. Odată instalat un portofel Bitcoin pe calculator sau telefonul mobil, îţi va genera prima adresă Bitcoin și poți crea una de fiecare dată când ai nevoie.

Bitcoin e criptomoneda cu cea mai mare valoare de pe această piață, dar interesul acordat acesteia se vede și-n evoluția altor active digitale din această zonă.

Cel mai bun exemplu e Ethereum, criptomonedă care a atins un maxim istoric și pare că mai are loc de creștere.

Bitcoin a coborât sub Foto: GettyImages Bitcoin a coborât miercuri sub pragul de Acest aspect se adaugă îngrijorărilor privind evoluția criptomonedelor, după ce investitorii au început să vândă bitcoin, în urma aluziilor făcute în weekend de Elon Muskcare a dat de înțeles că ia în calcul sau chiar a vândut deja o noul bitcoin din stocurile sale de monedă virtuală. Mierucuri, bitcoin era cotată la Criptomonedele "nu sunt monede adevărate", susțin tot mai mulți oficiali chinezi, scrie Agerpresdupă ce China a lansat avertismentul împotriva "speculaţiei" cu criptomonede, într-o ţară care îşi pregăteşte propria monedă virtuală.

Criptomoneda asociată platformei cu același nume a urcat la aproape 3. Ceea ce e un salt semnificativ. Ethereum, criptomoneda care vine tare din spate după Bitcoin Ethereum se tranzacționa la începutul săptămânii cu 3.

După o zi de tranzacționare, a coborât marți la 3.

Las Fierbinti - Bobiță și-a luat Duster

Moneda are și o particularitate. Ethereum are propriul software de tip open-source, bazat pe tehnologia blockchain.

Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde Investiția în criptomonede este simplă, accesibilă și foarte rapidă cu Revolut Descarcă aplicația noastră evaluată cu 5 stele de peste 1 milion de persoane Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt Am folosit Revolut și nu am avut nicio problemă, iar ca bonus am primit cashback și mi s-a oferit o modalitate simplă de a cumpăra criptomonede și acțiuni. Stjepan Bilić Revolut este foarte ușor de folosit În prezent, jumătate din familia mea folosește aplicația și chiar și părinții mei pot cumpăra criptomonede.

Moneda o mai poți întâlni și sub numele de Ether, iar sistemul software din spatele ei e menit să se ducă dincolo de ceea ce poate mina Bitcoin și atunci nu e doar o simplă criptomonedă. Cu alte cuvinte, în cazul Ethereum nu există un număr finit.

noul bitcoin

Ethereum a fost lansat în Piața criptomonedelor nu mai e un subiect de nișă. Creșterile din ultima perioadă i-au făcut până și pe cei mai sceptici să se uite cu atenție către aceste active digitale. Unii chiar cred că se vor îmbogăți peste noapte, alții, pur și simplu, caută să speculeze momentul.

noul bitcoin

Mulți atrag atenția că e vorba de o bulă speculativă și nimic mai mult. Dar ce e cert e că Guvernele au venit deja noul bitcoin diverse norme de reglementare, noul bitcoin criptomonede ca Bitcoin, cea mai cunoscută dintre ele, a atras inclusiv atenția marilor investitori de pe Wall Street.

Sunt active digitale ce nu mai pot fi ignorate.

noul bitcoin

Utilarticole