Pregătirea btc. Bitcoin a aranjat un cutremur imens de 6 miliarde de dolari în această săptămână

Cumpără Bitcoin cu CASH, Lucas Exchange București București - Crypto Spot by Tokero

pregătirea btc

Contracte de opțiuni Bitcoin - permițând investitorilor să cumpere sau să vândă criptomonede la un preț specificat într-o perioadă de timp definită, în valoare de aproximativ Expirarea opțiunilor viitoare este semnificativ mai mare decât recordul anterior de 4 miliarde de dolari, stabilit la sfârșitul lunii ianuarie. Datele de tranzacționare arată că speculatorii se simt bullish pe bitcoin înainte de expirarea record.

pregătirea btc

Elon Musk, Tesla TSLA miliardar și susținător ferm al bitcoinului, a dat pregătirea btc pieței bitcoin adăugând bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari la producătorul său de mașini electrice record luna trecută - cumpărarea la un preț de aproximativ Acest lucru deschide un risc ușor de volatilitate pentru piață.

Dacă prima la termenii futuri scade, atunci putem vedea rezultatul efectuarea de tranzacții care ar putea crește volatilitatea pe termen scurt a bitcoinului până la expirare. Price Spike - Dar iată de ce Ethereum ar putea triumfa Un pregătirea btc de 6,1 miliarde de dolari în opțiuni Bitcoin va expira pe 26 martie.

pregătirea btc

Bybt Expirarea viitoare a opțiunilor Bitcoin record ar putea declanșa un val de volatilitate a prețurilor, deoarece expirațiile mari anterioare au atras atenția investitorilor.

Pregătirea btc maDe asemenea, rata dobânzii deschise a Bitcoin a crescut recent, mai mult decât dublarea față de vara trecută.

pregătirea btc

Creșterea recentă a prețurilor bitcoin, care a înregistrat o dublare de la începutul anuluia fost extinsă Adopția instituțională a Wall Streetinteres corporativ condus de MSTR și un val de comercianți cu amănuntul dornici să nu rateze raliul.

Utilarticole