Alexandra Ilieș

Alexandra Ilieș


În primul rând părinte și apoi profesionist. Licența în biologie m-a învățat să fiu un bun observator și cercetător, experiență pe care am extins-o timp de 7 ani în dialogurile profesionale referitoare la studii clinice, cu medici.

Odată ce am pornit pe drumul educației parentale, am decis să ofer nu doar experiența, ci și cele mai valoroase informații. Am aprofundat înțelegerea studiilor științifice cu certificarea ca educator parental Circle of Security International©, învățând despre Consilierea copiilor și Adolescenților, dobândind Abilități de Intervenție Psihologică și Susținerea Capacității de a Reflecta Pentru Programe de Educație Parentală Bazate pe Teoria Atașamentului, Protocolul de Intervenție Circle of Security, Core Sensitivities and Introduction to Object Relations Theory,  Nevoia unei baze de siguranță în adolescență: o abordare din perspectiva atașamentului, în curs de formare ca terapeut de familie.

Participarea la seminariile unor formatori de renume internațional cum sunt Daniel Siegel, Michael Thompson, Laura Markham, au completat formarea mea. Am ales să urmăresc specialiști care dincolo de experiență, aduc în atenție studii recente în psihologia dezvoltării umane.

În 2013 am creat conceptul de Parenting prin iubire, pentru a exprima, in cât mai putine cuvinte, mesajul pe care am dorit să îl transmit: nici o strategie sau tehnică nu este eficientă fără relația de siguranță dintre adult și copil. Am susținut în ultimii 5 ani cursuri la care au participat peste 4000 de părinți și educatori, ofer consiliere părinților și activeaz ca și consilier educațional în colaborare cu școli și grădinițe din Cluj-Napoca.

Oameni mici și mari
netopia netopia netopia
Vrei să fii la curent cu evenimentele noastre? Înscrie-te la newsletter!

Oameni mici și mari - 2020 | Developed by Bluzz Version