Alexandru Căruntu

Alexandru Căruntu


Alexandru Căruntu – trainer de profesie, coach și tătic devotat. Fiind NLP Practitioner, team-building specialist, DISC profiler, evaluator de competențe și trainer certificat, am știut să integrez toate aceste abilități în diverse programe pentru companii de renume precum Vodafone, BCR, Raiffeisen, Kraft Foods, Regina Maria ș.a.

În peste 10 ani de activitate ca trainer, am fost deseori pus în situația de a trebui să depășesc barierele ce stau în calea învățării. În acest scop am ales de multe ori să provoc oamenii să se joace, ca prin joacă să îi scot din zona de confort și să îi fac să strălucească și să descopere o versiune mai bună a lor.

Tot de 10 ani sunt tată, și dacă mi-a plăcut să construiesc programe provocatoare de învățare pentru adulți, vă dați seama cât de mult îmi place să fac asta cu copiii. Cu copiii este mai simplu: ei nu au rețineri.

Acum am ajuns să construiesc și programe prin care îi învăț pe părinți să adauge culoare în viața copiilor lor. Îi provoc să își depășească barierele, să învețe să se bucure și să trăiască împliniți, adăugând doar un strop de joacă în rutina zilnică și prin asta, o cărămidă puternică la baza dezvoltării personalității copiilor lor.

Oameni mici și mari
netopia netopia netopia
Vrei să fii la curent cu evenimentele noastre? Înscrie-te la newsletter!

Oameni mici și mari - 2020 | Developed by Bluzz Version