Brîndușa Milășan

Brîndușa Milășan


Sunt instructor certificat Aware Parenting și Hand in Hand Parenting. Locuiesc în Cluj-Napoca, împreună cu soțul meu și cei doi copii (o fată și un băiat). Viața de părinte mi-a adus numeroase provocări, dar și oportunitatea de a crește și a mă dezvolta alături de copiii mei.

În urma formării profesionale, militez pentru ascultarea sentimentelor și lacrimilor copiilor, văzând în sentimente prietenii noștri. De asemenea, îmi face plăcere să aduc mai multă joacă, distracție și conectare în viața de familie, pentru a ajuta părinții să depășească situațiile dificile (probleme legate de rutinele zilnice, somn, separare, rivalități între frați).

Abordarea Aware Parenting mi-a oferit o perspectivă nouă și revoluționară despre creșterea copiilor cu respect, empatie și dragoste necondiționată și a avut efecte benefice imense asupra familiei mele.

Abordarea Hand In Hand Parenting mi-a oferit o comunitate și suportul necesar, permițându-mi să vindec răni vechi și să pot să spun “Nu-mi amintesc ultima dată când am țipat sau mi-am pierdut cumpătul”.

Cu această formare, m-am dedicat în a susține părinții în călătoria lor, să aibă grijă de ei înșiși, să se dezvolte și să devină părinții care își doresc să fie, în a-i ajuta să se bucure din nou de rolul de părinte.

Susțin prezentări, workshop-uri, cursuri, conduc grupuri de suport și ofer consultații pentru părinți. Mă puteti găsi pe Facebook , prin email sau pe https://brindusamilasan.com/ 

Oameni mici și mari
netopia netopia netopia
Vrei să fii la curent cu evenimentele noastre? Înscrie-te la newsletter!

Oameni mici și mari - 2020 | Developed by Bluzz Version