Domnica Petrovai

Domnica Petrovai


Domnica Petrovai, psiholog clinician și psihoterapeut, fondatorul companiei Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu, cu o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului.

Sunt consultant și trainer pentru companii private care susțin relațiile sănătoase și bunăstarea emoțională a copilului, familiei și cuplului, și care promovează relațiile sănătoase la locul de muncă, având colaborări cu Orange, Ubisoft, Engie, Gameloft, Arobs, KPMG, EY, Ager.

Fiind consultant în cadrul programelor de sănătate mentală a copilului și familiei pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale – Centrul Național de Sănătate Mintală din cadrul Ministerului Sănătății, UNICEF, LRSM, Salvați Copiii, FCN, CRED, OIM, SOS – Satele Copiilor România – sunt coordonator și co-autor al Strategiei Naționale de Sănătate Mentală a Copilului și Adolescentului din România. Ca promotor al stării de bine a copilului, părinților și profesorilor și consultant pentru școli de prestigiu, am scris numeroase cărți și materiale educaționale pentru profesori și părinți și sunt membru al unor asociații profesionale, naționale și internaționale, care susțin intervențiile psihologice și terapia validată științific.

Școala pentru Cuplu, proiectul meu de suflet, se adresează tuturor celor preocupați de relații sănătoase, oferă și dezvoltă servicii de terapie de cuplu și programe dedicate cuplurilor – Vreau să iubesc din nou, O zi în Doi, Bărbat. Femeie., Trai în Doi. Un alt obiectiv personal și al Școlii pentru Cuplu este dezvoltarea unor servicii de prevenție a divorțului și de sprijin al celor care se căsătoresc și sunt la începutul relației, cât și a celor singuri care își doresc o relație.

Oameni mici și mari
netopia netopia netopia
Vrei să fii la curent cu evenimentele noastre? Înscrie-te la newsletter!

Oameni mici și mari - 2020 | Developed by Bluzz Version