Inteligența emoțională 2.1


Astăzi este un adevărat trend să vorbim despre inteligența emoțională. IQ devine un subiect demodat și lumea este din ce în ce mai interesată de dezvoltarea interioară. Ne dăm treptat seama că abilitățile sociale sunt mai importante câteodată decât ceea ce știm. Și ne dorim tare să pășim pe acest drum. Este un drum necunoscut, ce uneori poate părea înfricoșător. Este însă chiar așa? Sebastian Vaida vine la Căsuța Moșului să ne răspundă mai detaliat la această întrebare.

”Cu toții ne dorim o viață cât mai plăcută, cu un nivel de stres cât mai redus. Atât în domeniul profesional, cât mai ales în cel personal. Iar când vine vorba de familie și copii, cu atât mai mult. De asemenea, ne dorim copii veseli, energici și totodată echilibrați din punct de vedere emoțional. Uneori aceste așteptări ni se confirmă, alteori nu. Caz în care căutăm explicații. Unele științifice, altele comune. Indiferent însă de expectanțele pe care ni le stabilim și explicațiile pe care ni le oferim, atingerea unei vieți emoționale echilibrate este posibilă. Și este mai simplu de atins decât credem majoritatea.

Te invit la Căsuța Moșului la un workshop relaxat, cu o abordare prietenoasă, în care să discutăm despre emoții, gânduri și comportamente. Ale tale și ale copiilor tăi.

Vei pleca de la acest workshop cu:

  • o mai bună înțelegere a unor concepte de bază privind inteligența emoțională,
  • o serie de strategii de control emoțional, atât pentru tine, cât și pentru copilul tău și, sperăm noi, cu
  • o conștientizare a importanței acestui domeniu, respectiv un apetit pentru a descoperi mai multe”
Oameni mici și mari
netopia netopia netopia
Vrei să fii la curent cu evenimentele noastre? Înscrie-te la newsletter!

Oameni mici și mari - 2020 | Developed by Bluzz Version