Povești cu Oameni mari – dedicat tăticilor!


Continuăm seria întâlnirilor dedicate exclusiv tăticilor cu o seară relaxantă, în care Cristian Gog, Marius Popa și Mihai Oprean vin să-și spună povestea de tătic, pentru că poveștile ne inspiră, poveștile ne încălzesc sufletul și ne hrănesc mintea.

Fiecare om are o poveste. Și fiecare poveste are mai mulți protagoniști. Este fascinant să realizăm cum se împletesc poveștile noastre și cum ne influențăm unii pe ceilalți prin decizii, care câteodata par extrem de personale. Atunci când sunt împărtășite cu ceilalți, puterea lor vindecătoare este înzecită. Pentru că experiențele noastre de viață ne formează, ne dezvoltă, ne schimbă și ne duc pe drumuri câteodată nebănuite.

Povești cu Oameni mari este exact acel spațiu în care putem întâlni oameni ca noi, care, chiar dacă sunt mai cunoscuți pe plan local, au curajul să își împărtășească poveștile și să ne inspire, să ne dea puțin curaj sau încredere în drumul pe care l-am ales. Să ai curaj înseamnă să poți să fii vulnerabil. Să îți asumi, să împarți cu ceilalți și să te bucuri când reușești să inspiri sau să fii inspirat. Aici vei avea ocazia să afli:

  • care sunt rolurile în care ne pierdem în viața de zi cu zi
  • cum putem să îmbinăm echilibrat aceste roluri
  • ce fac alții să ajungă la acest echilibru

Vino la Căsuța Moșului să întâlnești oameni, să traiești povești, să respiri inspirație!

 

Speaker


Event

Emoții mici și mari
Emoții mici și mari
Oameni mici și mari
netopia netopia netopia
Vrei să fii la curent cu evenimentele noastre? Înscrie-te la newsletter!

Oameni mici și mari - 2020 | Developed by Bluzz Version