Suntem ceea ce mâncăm


“Stil de viață sănătos” este noul motto al generației noastre. Avem multe surse de informare,
multe viziuni legate de diversificare si alimentație corectă, dar câteodată informațiile se bat cap în cap. Iar a-ți schimba, după atâția ani, stilul de viață, poate fi extrem de greu. De aceea, este important să punem cât mai rapid bazele acestui stil de viață. Pentru că, e mai ușor să previi decât să tratezi, nu-i așa? La câte informații există în spațiul virtual, credem că opinia avizată a unui pediatru în acest domeniu este bine-venită. Ana Ștefănescu vine la Oameni mici și mari să ne ofere informații despre alimentația sănătoasă a copiilor, încă de la diversificare și despre provocările ce apar pe parcurs: apetitul selectiv și refuzul alimentar.

”Suntem ceea ce mâncăm – ceea ce în ziua de azi poate fi destul de înfricoșător, având în vedere abundența de “ispite” nu tocmai ok la care cedăm cu toții, atât adulți, cât și copii… Și cum obiceiurile sănătoase se învață de acasă, încă din primele luni și ani de viață, mi s-a părut important să propun o discuție despre nutriție, alegeri și obiceiuri alimentare sănătoase, într-o lume plină de diete “ la modă”, dar și de alergii și intoleranțe alimentare.

Vom vorbi despre alimente colorate, despre cantități și preferințe, despre puterea exemplului și apetitul selectiv sau refuzul alimentelor… Despre cât de important este să căutăm alimentele organice/bio, dacă să alegem prune în decembrie și de ce e necesar să mâncăm verde.

Vă aștept să discutăm și să ne distrăm puțin, pentru că, nu-i așa, mâncatul este totuși o plăcere!”

Oameni mici și mari
netopia netopia netopia
Vrei să fii la curent cu evenimentele noastre? Înscrie-te la newsletter!

Oameni mici și mari - 2020 | Developed by Bluzz Version