Tati, hai să ne jucăm împreună!


Astăzi suntem puși în fața unei alegeri din ce în ce mai dificile legată de modelul de părinte pe care să îl alegem în relație cu copiii noștri. Părintele autoritar, permisiv, echilibrat… în care ne regăsim? Care este cel mai bun? Înconjurați de tehnologie, prinși într-un program de lucru “flexibil” în care orele de serviciu nu se termină niciodată, uităm să le mai acordăm timp copiilor, timp în care să fim prezenți doar pentru ei: modele, dar în același timp tovarăși de joacă de încredere. Dacă ești tată, Alexandru Căruntu te provoacă să petreci 2 ore de joacă pură cu copilul tău, în care să intri în lumea lui și să-l lași pe el să preia controlul. Ce zici, poți? Iar dacă vrei mai mult, vino și la seminarul ”Arta de a fi tată”, din 05 octombrie. Verifică programul conferinței și pachetele de înscriere pentru mai multe detalii.

“Când te-ai jucat ultima dată cu adevărat cu copilul tău? Când ai lăsat totul deoparte și te-ai antrenat în jocul lui, cu regulile lui, condus de el? Dacă ești tătic, iar copilul tău are între 4 și 10 ani, vino la un seminar de joacă și construire a relației de încredere între tine, ca tată și copilul tău.

Nu e o invitație la un loc de joacă în care îți lași copilul vreme de 90 de minute să picteze o pasăre de ipsos ori să se dea pe un tobogan cu alți copii. Vino să construim povești împreună, să descoperim ținuturi sălbatice, să ne luptăm și să cucerim Lumea Nouă. Noi, tații, știm să facem asta, sădind încredere în copiii noștri și ținându-i în siguranță.

Dacă simți că copilului tău i-ar prinde bine o asemenea experiență, veniți împreună la conferința Oameni Mici și Mari, înarmați cu o pătură, o pernuță și îmbrăcăminte comodă.

Te aștept, tati, să intri în gașca tăticilor conectați cu copiii lor prin joc și iubire.

Alexandru”

 

Alexandru Căruntu – trainer de profesie, coach și tătic devotat. Fiind NLP Practitioner, team-building specialist, DISC profiler, evaluator de competențe și trainer certificat, am știut să integrez toate aceste abilități în diverse programe pentru companii de renume precum Vodafone, BCR, Raiffeisen, Kraft Foods, Regina Maria ș.a.

În peste 10 ani de activitate ca trainer, am fost deseori pus în situația de a trebui să depășesc barierele ce stau în calea învățării. În acest scop am ales de multe ori să provoc oamenii să se joace, ca prin joacă să îi scot din zona de confort și să îi fac să strălucească și să descopere o versiune mai bună a lor.

Tot de 10 ani sunt tată, și dacă mi-a plăcut să construiesc programe provocatoare de învățare pentru adulți, vă dați seama cât de mult îmi place să fac asta cu copiii. Cu copiii este mai simplu: ei nu au rețineri.

Acum am ajuns să construiesc și programe prin care îi învăț pe părinți să adauge culoare în viața copiilor lor. Îi provoc să își depășească barierele, să învețe să se bucure și să trăiască împliniți, adăugând doar un strop de joacă în rutina zilnică și prin asta, o cărămidă puternică la baza dezvoltării personalității copiilor lor.

Oameni mici și mari
netopia netopia netopia
Vrei să fii la curent cu evenimentele noastre? Înscrie-te la newsletter!

Oameni mici și mari - 2021 | Developed by Bluzz Version